Szerző: sammer

2001. szeptember 13. 20:26

Elkészült a Codename: Outbreak akciójáték végleges változata

A GSC Game World bejelentette, hogy a Codename: Outbreak akciójátékának angol

A GSC Game World bejelentette, hogy a Codename: Outbreak akciójátékának angol változata mesterlemezre került. A cég ezzel együtt útjára indította a hivatalos Codename: Outbreak weboldalát, ahol a játék alapjainak és a történetének leírásán kívül néhány multimédiás anyagot is találhatunk.

A Codename: Outbreak -- aminek korábban Venom volt a kódneve -- a jövőben játszódik, pontosabban egy földönkívüli invázió kellős közepén. A játékos egy katonát alakíthat az emberi fajból, akinek nem más a célja, mint az invázió megállítása, amihez segítségként egy második karakter is mellé szegődik a harcban. A játék 13 nagyméretű 3D-s pályát tartalmaz, amik között külső és belső területek egyaránt szerepelnek. Részletesebb információkat a Codename: Outbreak most megnyílt hivatalos weboldalán olvashatsz.

Magyarország egykor pezsgő startup-szcénáját is meglehetősen zilálttá tették az elmúlt évek eseményei, a friss HWSW weekly adásban arra teszünk kísérletet, hogy vendégeink segítségével megértsük a mögöttes folyamatokat.

a címlapról