Szerző: sammer

2001. szeptember 13. 20:26

Elkészült a Codename: Outbreak akciójáték végleges változata

A GSC Game World bejelentette, hogy a Codename: Outbreak akciójátékának angol

A GSC Game World bejelentette, hogy a Codename: Outbreak akciójátékának angol változata mesterlemezre került. A cég ezzel együtt útjára indította a hivatalos Codename: Outbreak weboldalát, ahol a játék alapjainak és a történetének leírásán kívül néhány multimédiás anyagot is találhatunk.

A Codename: Outbreak -- aminek korábban Venom volt a kódneve -- a jövőben játszódik, pontosabban egy földönkívüli invázió kellős közepén. A játékos egy katonát alakíthat az emberi fajból, akinek nem más a célja, mint az invázió megállítása, amihez segítségként egy második karakter is mellé szegődik a harcban. A játék 13 nagyméretű 3D-s pályát tartalmaz, amik között külső és belső területek egyaránt szerepelnek. Részletesebb információkat a Codename: Outbreak most megnyílt hivatalos weboldalán olvashatsz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról