Szerző: sammer

2001. szeptember 13. 20:26

Elkészült a Codename: Outbreak akciójáték végleges változata

A GSC Game World bejelentette, hogy a Codename: Outbreak akciójátékának angol

A GSC Game World bejelentette, hogy a Codename: Outbreak akciójátékának angol változata mesterlemezre került. A cég ezzel együtt útjára indította a hivatalos Codename: Outbreak weboldalát, ahol a játék alapjainak és a történetének leírásán kívül néhány multimédiás anyagot is találhatunk.

A Codename: Outbreak -- aminek korábban Venom volt a kódneve -- a jövőben játszódik, pontosabban egy földönkívüli invázió kellős közepén. A játékos egy katonát alakíthat az emberi fajból, akinek nem más a célja, mint az invázió megállítása, amihez segítségként egy második karakter is mellé szegődik a harcban. A játék 13 nagyméretű 3D-s pályát tartalmaz, amik között külső és belső területek egyaránt szerepelnek. Részletesebb információkat a Codename: Outbreak most megnyílt hivatalos weboldalán olvashatsz.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

1

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.