Szerző: sammer

2001. szeptember 12. 21:40

Megjelent a v1.19-es javítás a Steel Beasts tank szimulátorhoz

A Strategy First bejelentette a legfrissebb javításának kiadását a Steel Beasts

A Strategy First bejelentette a legfrissebb javításának kiadását a Steel Beasts realisztikus tank szimulátorához. Az 1.19-es patch több, mint egy tucat új lehetőséggel egészíti ki a játékot, köztük tökéletesített ágyú modellel az M1A1 tankhoz, a gyalogság jobb irányításával, és továbbfejlesztett mesterséges intelligenciával. A javítások mellet egy új küldetés is került az patch-be.

A Steel Beasts-ben a játékos egy parancsnok vagy egy ágyú-tüzér szerepét veheti irányítása alá egy vagy két erőteljes harci tankban: az amerikai M1A1 Abrams vagy a német Leopard 2A4 típusú gépekben. A teljes többjátékos támogatásnak köszönhetően nem csak egymás ellen, hanem akár egymást támogatva is el lehet vállalni különböző küldetéseket a hálózaton keresztül.

A Steel Beasts játékot az eSim Games fejlesztette, és 2000 szeptemberében jelent meg. További információk találhatók az eSims Games hivatalos weboldalán.

Magyarország egykor pezsgő startup-szcénáját is meglehetősen zilálttá tették az elmúlt évek eseményei, a friss HWSW weekly adásban arra teszünk kísérletet, hogy vendégeink segítségével megértsük a mögöttes folyamatokat.

a címlapról