Szerző: Ady Krisztián

2001. szeptember 10. 00:33

Regisztrálj, és nyerj egy asztali DVD-t !

[ DVDCenter ] Mindenféle kommentár nélkül jöjjön egy kis idézet egy újonnan induló online bolt nyitólapjáról:

[DVDCenter] Mindenféle kommentár nélkül jöjjön egy kis idézet egy újonnan induló online bolt nyitólapjáról:

Kis hazánkban a házimozizás egyre szélesebb körben terjed el. Pár évvel ezelőtt a VHS kazetták stereo hangja még csodának számított, de manapság hódít a DVD a maga csodálatos képi és hangi profizmusával. Ezért gondoltuk azt, hogy céljainkat és kínálatunkat összefonjuk, és ebben a szellemben megalapítjuk Magyarország legújabb DVD és VHS supershopját.

JÁTÉK!!!

Ahhoz, hogy élvezni tudd a DVD-zés örömeit, természetesen egy DVD lejátszóra van szükséged. Ezért arra gondoltunk, mielőtt bármit is kínálnánk nektek, előbb egy ajándékkal szeretnénk meglepni azokat, akik már most minket választanak. Épp ezért egy regisztrációs játékot indítunk:azok között, akik az első héten beregisztrálják magukat, egy PANASONIC DVD-RV40-es lejátszót sorsolunk ki!

A lejátszó talán csak pár kattintásnyira van: gyorsan klikk ide!

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról