:

Szerző: sammer

2001. szeptember 6. 19:19

Elkészült a Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor szerep- és kalandjáték végleges változata

Az Ubi Soft Entertainment bejelentette, hogy a legújabb Dungeons & Dragons

Az Ubi Soft Entertainment bejelentette, hogy a legújabb Dungeons & Dragons szerepjátéka, a Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor mesterlemezre került, és a hónap végén kezdik meg a dobozolt játékok szállítását. Az új játék az 1988-ban megjelent klasszikus Pool of Radiance Gold Box modern folytatása, így természetesen a "Forgotten Realms" világában játszódik, de már a D&D szabályok harmadik kiadását használja. A játékos egy kisebb társaság kalandozásait irányíthatja, miközben Myth Drannor városába utaznak, hogy helyreállítsák a védelmet, és megszabaduljanak a gonosztól, aki a környéken terjeszkedik. A játékos részletesen kidolgozott 3D-s környezetben indulhat felfedező útjára, ahol számos nem-játékos karakter és változatos veszélyes szörnyek népesítik be a tájat.


További képek

A Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor játékot a Stromfront Studios fejlesztette, és szeptember 25-e a megjelenés hivatalos dátuma.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 06:08

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.