Szerző: sammer

2001. szeptember 6. 19:19

Elkészült a Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor szerep- és kalandjáték végleges változata

Az Ubi Soft Entertainment bejelentette, hogy a legújabb Dungeons & Dragons

HIRDETÉS

Az Ubi Soft Entertainment bejelentette, hogy a legújabb Dungeons & Dragons szerepjátéka, a Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor mesterlemezre került, és a hónap végén kezdik meg a dobozolt játékok szállítását. Az új játék az 1988-ban megjelent klasszikus Pool of Radiance Gold Box modern folytatása, így természetesen a "Forgotten Realms" világában játszódik, de már a D&D szabályok harmadik kiadását használja. A játékos egy kisebb társaság kalandozásait irányíthatja, miközben Myth Drannor városába utaznak, hogy helyreállítsák a védelmet, és megszabaduljanak a gonosztól, aki a környéken terjeszkedik. A játékos részletesen kidolgozott 3D-s környezetben indulhat felfedező útjára, ahol számos nem-játékos karakter és változatos veszélyes szörnyek népesítik be a tájat.


További képek

A Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor játékot a Stromfront Studios fejlesztette, és szeptember 25-e a megjelenés hivatalos dátuma.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 20:26

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.