Szerző: roberto

2001. szeptember 5. 19:42

KDE 2.2 csomagok Solarisra

[KDE News] Kibővült a néhány hete megjelent 2.2-es KDE előre fordított bináris csomagjainak választéka. A SourceForge -ról Sparc és Ultra Sparc architektúrákra fordított, a Solaris 6/2.6, 7/2.7 és 8-as verzióin működő csomagok szedhetők le. Az összeállítók megjegyzései ugyanitt olvashatóak. A Solaris és a KDE barátai örömmel értesülhetnek arról is, hogy beindult a KDE Solaris levelező lista, amelyre a mail.kde.org -on lehet feliratkozni.

KDE[KDE News] Kibővült a néhány hete megjelent 2.2-es KDE előre fordított bináris csomagjainak választéka. A SourceForge-ról Sparc és Ultra Sparc architektúrákra fordított, a Solaris 6/2.6, 7/2.7 és 8-as verzióin működő csomagok szedhetők le. Az összeállítók megjegyzései ugyanitt olvashatóak. A Solaris és a KDE barátai örömmel értesülhetnek arról is, hogy beindult a KDE Solaris levelező lista, amelyre a mail.kde.org-on lehet feliratkozni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról