Szerző: roberto

2001. szeptember 5. 18:49

Angol legenda: Applixware Office 5.0

[Duke Of URL] Azon olvasóinknak, akik még nem döntötték el, hogy Linux-alapú rendszerükön milyen irodai csomagot használjanak, talán érdemes egy pillantást vetniük a Duke Of URL friss cikkére , amely az Applixware programcsomag 5.0-ás verziójával foglalkozik. Következzék a cikk írójának összegzése:

[Duke Of URL] Azon olvasóinknak, akik még nem döntötték el, hogy Linux-alapú rendszerükön milyen irodai csomagot használjanak, talán érdemes egy pillantást vetniük a Duke Of URL friss cikkére, amely az Applixware programcsomag 5.0-ás verziójával foglalkozik. Következzék a cikk írójának összegzése:

"Tetszik az Applixware Office 5.0. Néhány apróságtól eltekintve nagyon hasznos és hatékony irodai csomag. Más [linuxos] kereskedelmi csomagokkal ellentétben villámgyors. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy az Applixware natív linuxos programcsomag, a többiek nem. Ezt ajánlanám más csomagokkal szemben, mivel mindenre alkalmas, amit az átlagos felhasználó a rendszer erőforrásainak lekötése nélkül el szeretne végezni. Az Applixware egyetlen igazi hátránya az ára, bár a windowsos társaihoz képest az sem rossz."

ApplixWare

A programcsomagról információ a VistaSource oldalain érhető el.

a címlapról