:

Szerző: roberto

2001. szeptember 5. 18:49

Angol legenda: Applixware Office 5.0

[Duke Of URL] Azon olvasóinknak, akik még nem döntötték el, hogy Linux-alapú rendszerükön milyen irodai csomagot használjanak, talán érdemes egy pillantást vetniük a Duke Of URL friss cikkére , amely az Applixware programcsomag 5.0-ás verziójával foglalkozik. Következzék a cikk írójának összegzése:

[Duke Of URL] Azon olvasóinknak, akik még nem döntötték el, hogy Linux-alapú rendszerükön milyen irodai csomagot használjanak, talán érdemes egy pillantást vetniük a Duke Of URL friss cikkére, amely az Applixware programcsomag 5.0-ás verziójával foglalkozik. Következzék a cikk írójának összegzése:

"Tetszik az Applixware Office 5.0. Néhány apróságtól eltekintve nagyon hasznos és hatékony irodai csomag. Más [linuxos] kereskedelmi csomagokkal ellentétben villámgyors. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy az Applixware natív linuxos programcsomag, a többiek nem. Ezt ajánlanám más csomagokkal szemben, mivel mindenre alkalmas, amit az átlagos felhasználó a rendszer erőforrásainak lekötése nélkül el szeretne végezni. Az Applixware egyetlen igazi hátránya az ára, bár a windowsos társaihoz képest az sem rossz."

ApplixWare

A programcsomagról információ a VistaSource oldalain érhető el.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 18:29

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.