:

Szerző: sammer

2001. augusztus 29. 18:06

Új információk és képek a készülő Red Faction akciójátékról

[IGN] Az amerikai Illionisban működő Volition cég neve ismerősen csenghet, hiszen

[IGN] Az amerikai Illionisban működő Volition cég neve ismerősen csenghet, hiszen olyan népszerű akció orientált játékokat készítettek, mint a Descent és FreeSpace sorozat, és sci-fi játékok. Miután ezek a sorozatok nagyon sikeresnek bizonyultak, a készítők két új játék egyidejű fejlesztésébe kezdtek 1998-ban, amik -- bár teljesen új játékokat képviselnek -- valamilyen módon az elődeik jellegzetességeit is magukon hordozzák. Ezek közül az egyik a Summoner nevű szerepjáték, ami 2000 őszén készült el, és meg is jelent PlayStation 2 konzolra a THQ támogatásával és kiadásában. Jelenleg a játék PC-s változatán dolgoznak, megjelenését pedig szeptember közepére tervezik.

A másik fejlesztés alatt lévő játék, a Red Faction története a jövőbeli Marson játszódik, ahol egy Parker nevű bányászt ismerhetünk meg, aki belekeveredik az elnyomó és könyörtelen Ultor Corporation ellen szervezett felkelésbe. A játék alatt az ő karakterének irányítását vehetjük a kezünkbe, számos fegyvert és járművet használhatunk, és élvezhetjük a Volition saját fejlesztésű Geo-Mod nevű motorjának azon előnyeit, hogy a pályák jelentős részét minden korlátozás nélkül lerombolhatjuk a megfelelő fegyverek használatával. A játékosoknak természetesen lehetőségük lesz online ellenfeleikkel szemben is felvenni a harcot, köszönhetően a többjátékos támogatásnak, ami egyébként a fejlesztés jelenlegi középpontjában áll. A következő képek a Red Faction legújabb beta változatából lettek készítve.


További képek

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 02:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.