:

Szerző: Ady Krisztián

2001. augusztus 29. 02:16

Új csillag a láthatáron: Sasami2k médialejátszó alkalmazás

[ DVDCenter ] Frissült, és immáron nagykorú lett a Sasami2K médialejátszója, érett arra, hogy bemutassuk oldalunkon is. Az alig 800kB-os Advanced Media Player szinte mindennel kompatibilis és mindent tud.

[DVDCenter] Frissült, és immáron nagykorú lett a Sasami2K médialejátszója, érett arra, hogy bemutassuk oldalunkon is. Az alig 800kB-os Advanced Media Player szinte mindennel kompatibilis és mindent tud.

Van benne 10 csatornás equalizer, extra-stereo hangzás, feliratozás, XP támogatás, meg minden, ami kellhet. Letöltés és még több infó itt!

Megnéztem, igaza van BoY-nak, csak annyit mondhatok: WOW! Ígéretes kezdet. Helyből is vihető, a letöltés rovat DivX könyvtárából.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 21:32

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.