Szerző: Ady Krisztián

2001. augusztus 28. 03:20

Megjelent végre az Internet Explorer 6-os verziója !

A Microsoft az eddig ismert időponttól kicsit eltérve, ma végre megjelentette az Internet Explorer soron következő, 6.0-ás verzióját.

HIRDETÉS

A Microsoft az eddig ismert időponttól kicsit eltérve, ma végre megjelentette az Internet Explorer soron következő, 6.0-ás verzióját.

Az új internetbögésző -- és a hozzá szervesen kapcsolódó Outlook Express levelezőprogram -- egyelőre csak és kizárólag angol nyelven érhető el a Microsoft hivatalos Internet Explorer oldalán keresztül.

Az új böngésző elvileg szebb, gyorsabb, megbízhatóbb elődjeinél, s javított támogatással rendelkezik a DHTML, XML szabványokhoz és CSS stíluslapokhoz.

Mindez a gyakorlatban is kipróbálható, immár hivatalosan is. Saját tapasztalat: a Windows2000/XP csomag mintegy 11.3 MB terjedelmű, ez lassabb kapcsolattal is kivárható...

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 19:29

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.