Szerző: Bodnár Ádám

2000. április 7. 22:32

Csődbe ment az Aureal

HIRDETÉS

A hangchipeket és újabban hangkártyákat is gyártó Aureal ma hivatalosan is csődöt jelentett. A vállalat jövője egyelőre eléggé kilátástalan, ugyanis már több hónapja keresnek befektetőt vagy felvásárlót, ám egyelőre nem volt érdeklődő. A cég az utolsó pénzügyi negyedévében 9.5 millió dollár veszteséget ért el, az éves deficitje pedig meghaladja a 26 millió dollárt. Ez talán azért megdöbbentő, mert az Aureal Vortex hangchipek óriási népszerűségre tettek szert az utóbbi időben, és az Aureal 3D technológiát támogató játékok száma is egyre nőtt. Lehet, hogy az Aureal Vortex chipes hangkártyák is a Gravis Ultrasound sorsára jutnak majd? Biztos nagyon sokan sajnálnák az utóbbi idők egyik legnagyobb áttörést hozó hardware-ének ily dicstelen végét.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 05:22

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.