Szerző: Bodnár Ádám

2000. április 7. 22:32

Csődbe ment az Aureal

A hangchipeket és újabban hangkártyákat is gyártó Aureal ma hivatalosan is csődöt jelentett. A vállalat jövője egyelőre eléggé kilátástalan, ugyanis már több hónapja keresnek befektetőt vagy felvásárlót, ám egyelőre nem volt érdeklődő. A cég az utolsó pénzügyi negyedévében 9.5 millió dollár veszteséget ért el, az éves deficitje pedig meghaladja a 26 millió dollárt. Ez talán azért megdöbbentő, mert az Aureal Vortex hangchipek óriási népszerűségre tettek szert az utóbbi időben, és az Aureal 3D technológiát támogató játékok száma is egyre nőtt. Lehet, hogy az Aureal Vortex chipes hangkártyák is a Gravis Ultrasound sorsára jutnak majd? Biztos nagyon sokan sajnálnák az utóbbi idők egyik legnagyobb áttörést hozó hardware-ének ily dicstelen végét.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

6

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.