Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 23. 16:32

Mobiltelefonról is elérhetőek lesznek a Hotmail postafiókok: e-mail küldés és fogadás SMS-ben

A Microsoft az európai Hotmail-felhasználók számára ezentúl mobiltelefonos e-mail küldési és fogadási lehetőséget is biztosít - jelentették be a mai napon.

HIRDETÉS

A Microsoft az európai Hotmail-felhasználók számára ezentúl mobiltelefonos e-mail küldési és fogadási lehetőséget is biztosít - jelentették be a mai napon.

A felhasználók hamarosan mobiltelefonjukól is lekérdezhetik a Hotmail-es postafiókba érkezett üzeneteiket és levelek küldésére is lehetőség lesz, mégpedig SMS-en keresztül.

Bár a legújabb vezeték nélküli internetes technológiák, mint a WAP vagy a GPRS segítségével is elvégezhetők ezek a feladatok, az új technológiák nagyon lassan jutnak el a felhasználókhoz. Ezzel szemben az SMS-t szinte mindenki ismeri és gyakorlatilag bármelyik mobiltelefonról lehet használni.

A kezdeményezésben részt vevő vállalatok azt várják, hogy a jól ismert SMS technológián alapuló szolgáltatás felkelti a többmillió Hotmail-felhasználó érdeklődését. Az amerikai szoftvercég bejelentése szerint több, mint 40 európai mobilszolgáltató hálózatában lesz elérhető a Hotmail postafiók.

Elsőként a svájci Sunrise előfizetői próbálhatják ki a szolgáltatást, de hogy pontosan mikor, azt egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 01:42

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.