Szerző: sammer

2001. augusztus 21. 04:35

A Dynamix bezárása után sem marad támogatás nélkül a Tribes sorozat

A Sierra megerősítette a hivatalos álláspontját, miszerint folytatja a Tribes

A Sierra megerősítette a hivatalos álláspontját, miszerint folytatja a Tribes csapatmunkára épülő akciójáték sorozatának támogatását. Ez azért fontos információ, mivel a cég a múlt héten jelentette be, hogy jelentős átszervezéseket hajt végre, amik között van a Tribes sorozatot készítő oregoni Dynamix fejlesztő cég bezárása is. A játékok igazgatása átkerült a Sierra központjába, ahol Rod Fung felelős a további szükséges fejlesztésekért. Fung egyébként a Sierra SWAT akciójáték sorozatának készítésében vett korábban részt.

A Sierra szerint a Tribes irányításának átszervezése semmilyen hatással nem lesz a Tribes játékosokra, és a cég továbbra is folytatja majd a játékok támogatását. Jelenleg egy új javítást készítenek a Tribes 2-höz, és folyamatban van egy játszható demó megírása is a játékból.

A Dynamix fejlesztésében készült Starsiege: Tribes 1998-ban jelent meg először, mint az úttörő csapatjátékos first-person akciójáték. A folytatás Tribes 2 2001 elején jelent meg, és mindkét játék rendszeresen végzett a népszerű többjátékos játékok toplistájának az élén.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 11:47

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.