Szerző: sammer

2001. augusztus 21. 04:35

A Dynamix bezárása után sem marad támogatás nélkül a Tribes sorozat

A Sierra megerősítette a hivatalos álláspontját, miszerint folytatja a Tribes

A Sierra megerősítette a hivatalos álláspontját, miszerint folytatja a Tribes csapatmunkára épülő akciójáték sorozatának támogatását. Ez azért fontos információ, mivel a cég a múlt héten jelentette be, hogy jelentős átszervezéseket hajt végre, amik között van a Tribes sorozatot készítő oregoni Dynamix fejlesztő cég bezárása is. A játékok igazgatása átkerült a Sierra központjába, ahol Rod Fung felelős a további szükséges fejlesztésekért. Fung egyébként a Sierra SWAT akciójáték sorozatának készítésében vett korábban részt.

A Sierra szerint a Tribes irányításának átszervezése semmilyen hatással nem lesz a Tribes játékosokra, és a cég továbbra is folytatja majd a játékok támogatását. Jelenleg egy új javítást készítenek a Tribes 2-höz, és folyamatban van egy játszható demó megírása is a játékból.

A Dynamix fejlesztésében készült Starsiege: Tribes 1998-ban jelent meg először, mint az úttörő csapatjátékos first-person akciójáték. A folytatás Tribes 2 2001 elején jelent meg, és mindkét játék rendszeresen végzett a népszerű többjátékos játékok toplistájának az élén.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról