Szerző: Bodnár Ádám

2000. április 7. 21:00

Athlon L2 cache Windows 2000 alatt

Szintén az Aces Hardware adta hírül azt a kellemetlen tapasztalatot, miszerint a Windows 2000 az Athlon processzorok 512 kbyte L2 cache-ének csak a felét képes használni, ugyanis rosszul ismeri fel a cache méretét. Nos, ezen a következőképpen lehet segíteni:

HIRDETÉS

Szintén az Ace's Hardware adta hírül azt a kellemetlen tapasztalatot, miszerint a Windows 2000 az Athlon processzorok 512 kbyte L2 cache-ének csak a felét képes használni, ugyanis rosszul ismeri fel a cache méretét. Nos, ezen a következőképpen lehet segíteni:

HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetControlSession ManagerMemory Management registry kulcs alá létre kell hozni egy SecondLevelDataCache bejegyzést. Ennek az az alapértelmezett értéke 0, ami 256 kbyte cache-t jelent. Amennyiben meg szeretnénk változtatni, írjuk be a cache méretét kbyte-ban decimális számként (512).

[Az eredeti cikk]

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 23:23

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.