Szerző: zsozso

2000. április 7. 12:57

Május szamara - tervezet

A játék lényege: minél hosszabb email lanc létrehozása,

A játék lényege: minél hosszabb email lanc létrehozása, vagyis a lehető legtöbb internet felhasználó beszervezése.
Ez a következöképp történik:

1. Mindenkinek - aki reszt kiván venni a játékunkban - egyszer regisztrálnia kell magát. Ehhez a következöt kell tennie: megadja
a.) nevét,
b.) személyi igazolvány számát (érvényesnek kell lennie legalább 2000. május 1-ig) Csak ezt a dokumentumot tudjuk elfogadni, mert nem akarunk esélyt adni arra, hogy valaki több különbözö okmányával "klónozhassa" magát),
c.) email cimét (praktikus egy gyakran olvasottat megadni, mert folyamatosan tájékoztatást adunk a játék állásárol, egyéb ujdonságokról)

2. Ha ezek megvannak, akkor a következö kérdésre kell válaszolni: új láncot kezd, vagy csatlakozik egy már fejlődőhöz? Amennyiben csatlakozik, úgy meg kell adni a lánc utolsó tagjának, gyakorlatilag a beszervező az email cimét. Csak a lánc utolsó tagjahoz lehet csatlakozni, tehá minden játekosnak csak 1 tag beleptetésérő kell gondoskodni. Természetesen nem tiltott, hogy a lánc bármelyik tagja segísen az utolsótag számára. Minden játékos csak egy lánc tagja lehet es természetesen láncon belül is csak egyszer szerepelhet, ebből következik, hogy csak egyszer regisztrálhat. Láncok egyesitése, vagy átigazolás egy másik - hosszabb - láncba nem lehetséges.

Az a lánc - csapat - a játék nyertese, amely a legtöbb tagot számlalja 2000 április 30-an, pontosan délben. A nyertes csapat tagjait 2000 május 1-én délben egy játékra invitáljuk - jelenlegi állás szerint - a Nyugati térre, az óra alá. A játékot csak akkor kezdjük el, ha a lánc tagjai hiánytalanul megjelennek, ellenkező esetben egy másik alkalommal már a második leghosszabb lánc tagjaival próbáljuk meg lebonyolitani. A játék nyertese - vagy nyertesei - 6 számjegyü (a pontos összeg kialakulóban) készpénznyereményben részesül. Amennyiben több nyertes akad, ugy a nyereményen egyenlő arányban osztoznak. Erről a játékról egyelőre nem kivánunk többet elárulni.

A játék április elején kezdödik, addig is a szervezkedést el lehet kezdeni. Ha kérdés vagy megjegyzés merülne fel a játékszabályokkal kapcsolatban, úgy azt kérjük szépen a hwsw@hwsw.hu mail cimre eljuttatni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról