Szerző: roberto

2001. augusztus 13. 11:56

Ismét új kernel: 2.4.8

[LinuxToday] Linus Torvalds kiadta a Linux kernel újabb verzióját. Azoknak, akik használják a kernel DRM szolgáltatását (amelyre a 4-es X Direct Rendering Infrastructure --DRI-- moduljának van szüksége), el kell dönteniük, hogy frissítik-e az X-et is a 4.1-es verzióra, vagy pedig az új kernelhez töltik le a régi DRM kódot, ugyanis a 2.4.8-as DRM már az XFree86-4.1.x-hez készült. A friss kernel az ftp.kernel.org -ról vagy valamelyik tükörről tölthető le. Az XFree86 4.0-ás verziókhoz írt DRM kód szintén az ftp.kernel.org -on található, ezt hozzá kell adni a fordítás előtt a forrásfához. Aki nem szeretné az új kernel teljes forrását letölteni, az talál patch -et is, a változások listája pedig itt olvasható.

HIRDETÉS

[LinuxToday] Linus Torvalds kiadta a Linux kernel újabb verzióját. Azoknak, akik használják a kernel DRM szolgáltatását (amelyre a 4-es X Direct Rendering Infrastructure --DRI-- moduljának van szüksége), el kell dönteniük, hogy frissítik-e az X-et is a 4.1-es verzióra, vagy pedig az új kernelhez töltik le a régi DRM kódot, ugyanis a 2.4.8-as DRM már az XFree86-4.1.x-hez készült. A friss kernel az ftp.kernel.org-ról vagy valamelyik tükörről tölthető le. Az XFree86 4.0-ás verziókhoz írt DRM kód szintén az ftp.kernel.org-on található, ezt hozzá kell adni a fordítás előtt a forrásfához. Aki nem szeretné az új kernel teljes forrását letölteni, az talál patch-et is, a változások listája pedig itt olvasható.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 19:07

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.