Szerző: roberto

2001. augusztus 13. 11:56

Ismét új kernel: 2.4.8

[LinuxToday] Linus Torvalds kiadta a Linux kernel újabb verzióját. Azoknak, akik használják a kernel DRM szolgáltatását (amelyre a 4-es X Direct Rendering Infrastructure --DRI-- moduljának van szüksége), el kell dönteniük, hogy frissítik-e az X-et is a 4.1-es verzióra, vagy pedig az új kernelhez töltik le a régi DRM kódot, ugyanis a 2.4.8-as DRM már az XFree86-4.1.x-hez készült. A friss kernel az ftp.kernel.org -ról vagy valamelyik tükörről tölthető le. Az XFree86 4.0-ás verziókhoz írt DRM kód szintén az ftp.kernel.org -on található, ezt hozzá kell adni a fordítás előtt a forrásfához. Aki nem szeretné az új kernel teljes forrását letölteni, az talál patch -et is, a változások listája pedig itt olvasható.

[LinuxToday] Linus Torvalds kiadta a Linux kernel újabb verzióját. Azoknak, akik használják a kernel DRM szolgáltatását (amelyre a 4-es X Direct Rendering Infrastructure --DRI-- moduljának van szüksége), el kell dönteniük, hogy frissítik-e az X-et is a 4.1-es verzióra, vagy pedig az új kernelhez töltik le a régi DRM kódot, ugyanis a 2.4.8-as DRM már az XFree86-4.1.x-hez készült. A friss kernel az ftp.kernel.org-ról vagy valamelyik tükörről tölthető le. Az XFree86 4.0-ás verziókhoz írt DRM kód szintén az ftp.kernel.org-on található, ezt hozzá kell adni a fordítás előtt a forrásfához. Aki nem szeretné az új kernel teljes forrását letölteni, az talál patch-et is, a változások listája pedig itt olvasható.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról