Szerző: Vörös Péter

2000. április 7. 00:26

250 millió $-os IBM-ABB üzlet

HIRDETÉS

Az Asea Brown Boveri (ABB, a világ egyik legnagyobb gépészeti cége) a megállapodás értelmében 75.000 asztali PC-t, 25.000 laptop-ot és 9.000 PC szervert lízingel az IBM-től globális hardver és szoftver szabványosítási projektjének keretében. A világ 100 országában (így hazánkban is) jelenlévő, rendkívül decentralizált szervezetű óriásvállalat az üzlet révén jóval kedvezőbb feltételekkel tudja felújítani gépparkját több, mint 1.000 leányvállalata számára. Az IBM feladatai a projektben: lízing, finanszírozás, hardver szállítás és installálás, eszközkezelés és támogatási szolgáltatások.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 07:31

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.