Szerző: mz

2000. április 6. 23:43

Compaq - Matáv együttműködés a sportban

A Compaq támogatja a Matáv Sopron Sport Club labdarúgó utánpótlás csapatait. Az új név: Matáv Compaq SC Sopron.

A Compaq támogatja a Matáv Sopron Sport Club labdarúgó utánpótlás csapatait. Az új név: Matáv Compaq SC Sopron.

A Matáv Sopron Sport Club és a Compaq Computer Magyarország Kft. együttműködését jelentette be mai sajtótájékoztatóján Bodnár László, a Matáv vezérigazgató-helyettese és Dr. Beck György a Compaq vezérigazgatója. Az együttműködés a két cég széleskörű együttműködésének egy újabb állomása, és jól példázza a sport és az utánpótlás nevelés iránt elkötelezett felek közös tenni akarását a labdarúgás megújulásáért.

A Matáv SC Sopron a jelenlegi vezetés 1993-as hivatalba lépése óta minden évben feljebb tudott lépni a labdarúgó bajnokságban, jelenleg az NB 1-ben szerepel és esélye van a legmagasabb osztályba kerülésre. A Klub 1997 óta a hazai mezőnyben példátlan komolysággal kötelezte el magát az utánpótlás nevelés mellett. Ennek révén igen kiterjedt szakmai munka folyik, melynek egyik megnyilvánulása a foci-gimi, ahová az ország minden részéről fogadnak focizni és tanulni vágyó tehetséges fiatalokat, illetve a nemrég indított sporttagozatos általános iskolai osztály. Ma mintegy 500 labdarugó palánta képezi a klub utánpótlás bázisát. A munka eredményességét minősíti, hogy több saját nevelésű labdarúgó került be korosztályos válogatott keretekbe, és négyen profi szerződést kaptak a felnőtt keretben.

"Nagy örömmel léptünk partnerségre a Matávval a sport területén is" - adott rövid indoklást Dr. Beck György, a Compaq Computer Magyarország vezérigazgatója - "A Compaq - melyet sokan neveznek a legmagyarabb multinak is a társadalmi ügyek iránt fogékony hazai tevékenységünkért - az üzleti életben is mindig az embert tartja a legfontosabb tényezőnek. Érthető tehát, ha a legnépszerűbb sport, a labdarúgás minket sem hagyhat hidegen, ezért is választottuk a számunkra mindig is kiemelt figyelmet élvező gyerek korosztályt, az utánpótlást. Hisszük, hogy a Matáv Sopron SC profi szakemberei a mi részvételünkkel megerősítve olyan focit teremtenek, amelyben végre sok öröme lehet az országnak."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról