Szerző: Bodnár Ádám

2001. augusztus 2. 09:58

A vártnál kevesebb az MP3.com vesztesége

Az MP3.com szerdán hozta nyilvánosságra második negyedéves pénzügyi eredményeit, amelyek felülmúlták az elemzők várakozásait.

HIRDETÉS

Az MP3.com szerdán hozta nyilvánosságra második negyedéves pénzügyi eredményeit, amelyek felülmúlták az elemzők várakozásait.

A vállalat negyedéves bevétele 17,5 millió dollár volt, amely valamivel kevesebb, mint a tavalyi azonos negyedévben elért 20,2 millió dollár. Azonban az MP3.com pro forma vesztesége csupán 1,6 millió dollár (részvényenként 2 cent) volt, ami lényegesen kedvezőbb, mint az egy éve elkönyvelt 5,2 millió dollár (részvényenként 8 cent). A First Call által megkérdezett elemzők részvényenkénti 4 centes veszteségre számítottak.

Az MP3.com nettó vesztesége 11,6 millió dollár (részvényenként 17 cent) volt, egy évvel ezelőtt azonban 177,1 millió dollár (részvényenként 2,71 dollár).

A céget felvásárolja a Vivendi Universal - azon lemezkiadók egyike, amelyek annak idején a szerzői jogok megsértése miatt beperelték az MP3.com-ot. A Vivendi a Sony-val közösen fizetős zeneszolgáltatást szeretne nyújtani az MP3.com portálon szeptembertől PressPlay néven.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 20:03

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.