Szerző: roberto

2001. július 29. 18:12

Frissítésen esett át a LyX dokumentumszerkesztő, itt az 1.1.6fix3

[lyx.org] Miközben folyik a LaTeX-alapú LyX dokumentumszerkesztő 1.2-es verziójának fejlesztése, az 1.1.6-os verzióhoz újabb javítócsomag jelent meg. Az 1.1.6fix3 apróbb hibák javításait és sebességnövelő javításokat tartalmaz, továbbá frissült a program dokumentációja is. A forráskód a LyX FTP-szerverről tölthető le , de magunk is javíthatunk a már meglévő kódon a patch segítségével, a Red Hat-esek számára pedig rpm csomag készült.

[lyx.org] Miközben folyik a LaTeX-alapú LyX dokumentumszerkesztő 1.2-es verziójának fejlesztése, az 1.1.6-os verzióhoz újabb javítócsomag jelent meg. Az 1.1.6fix3 apróbb hibák javításait és sebességnövelő javításokat tartalmaz, továbbá frissült a program dokumentációja is. A forráskód a LyX FTP-szerverről tölthető le, de magunk is javíthatunk a már meglévő kódon a patch segítségével, a Red Hat-esek számára pedig rpm csomag készült.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról