Szerző: sammer

2001. július 27. 03:38

A Codemasters bejelentette a Pro Racer Driver nevű versenyautós játékát

[GameSpot] A Codemasters bejelentette, hogy jelenleg a Pro Race Driver nevű játékon dolgozik,

[GameSpot] A Codemasters bejelentette, hogy jelenleg a Pro Race Driver nevű játékon dolgozik, ami a TOCA sorozat legújabb tagja lesz. A játékba a valós világban is megtalálható kocsikat, pályákat, pilótákat, és egy pontosan megtervezett törési modellt fognak beépíteni, viszont mindezt egy képzeletbeli történet köré tervezve kapjuk meg. A játékos egy Ryan McKane nevű karakter irányítását veheti a kezébe, aki másokhoz hasonlóan tesztpilótaként kezdte a pályafutását, mostanra viszont a világ egyik legjobb sofőrje lett belőle.



További képek

Michael Hayes, a Codemasters marketing igazgatója a következőket mondta a játékról: "A karakter bevonása egy ilyen versenyzős játékba arra ad lehetőséget, hogy a játékos jobban bele tudja magát élni a versenyzés élményébe. Ettől még nem változik meg a játék lényege, viszont javítja a hangulatot, az izgalmat, és külön megközelítést ad minden egyes futamhoz."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról