Szerző: sammer

2001. július 27. 03:38

A Codemasters bejelentette a Pro Racer Driver nevű versenyautós játékát

[GameSpot] A Codemasters bejelentette, hogy jelenleg a Pro Race Driver nevű játékon dolgozik,

HIRDETÉS

[GameSpot] A Codemasters bejelentette, hogy jelenleg a Pro Race Driver nevű játékon dolgozik, ami a TOCA sorozat legújabb tagja lesz. A játékba a valós világban is megtalálható kocsikat, pályákat, pilótákat, és egy pontosan megtervezett törési modellt fognak beépíteni, viszont mindezt egy képzeletbeli történet köré tervezve kapjuk meg. A játékos egy Ryan McKane nevű karakter irányítását veheti a kezébe, aki másokhoz hasonlóan tesztpilótaként kezdte a pályafutását, mostanra viszont a világ egyik legjobb sofőrje lett belőle.További képek

Michael Hayes, a Codemasters marketing igazgatója a következőket mondta a játékról: "A karakter bevonása egy ilyen versenyzős játékba arra ad lehetőséget, hogy a játékos jobban bele tudja magát élni a versenyzés élményébe. Ettől még nem változik meg a játék lényege, viszont javítja a hangulatot, az izgalmat, és külön megközelítést ad minden egyes futamhoz."

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 16:00

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.