Szerző: sammer

2001. július 26. 21:30

Bejelentették az Europa Universalis valós idejű stratégiai játék hivatalos folytatását

A Strategy First bejelentette az Europa Universalis valós idejű stratégiai

A Strategy First bejelentette az Europa Universalis valós idejű stratégiai játékának hivatalos folytatását. A folytatás az eredeti játékot egészíti ki azzal a lehetőséggel, hogy a játékos bármely országot választhatja az eredetiben szereplő nyolc európai nemzet mellett. A játék 400 éves korszakot foglal magába, köztük a 100 éves háborút és a Napóleon korszakát. A folytatásban egy másik újítás, hogy a játékos részletesebb írányítást kaphat a választott ország felett, ami érinti a fejlesztéseket, és a részletesebb politikai alkudozást a háború és béke kérdését érintő témákban. A fejlesztők tervezik új egységek, új vallások és egy teljes pályaszerkesztő beépítését is.

Az Europa Universalis II megjelenését a most következő télre tervezik.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 10:19

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.