Szerző: roberto

2001. július 25. 22:04

LSB tesztcsomag a Filesystem Hierarchy Standard 2.2-höz

[LinuxToday] Elkészült a Linux szabványcsomagban, az LSB-ben (Linux Standard Base) szereplő fájl- és könyvtárelhelyezési előíráshoz, az FHS (Filesystem Hierarchy Standard) 2.2-es verziójához az LSB tesztcsomag, amellyel megvizsgálható, hogy egy Linux rendszer mennyire felel meg az FHS 2.2 fájl előírásainak. A tesztcsomag fejlesztői még a hónap vége előtt szeretnék kiadni a csomag újabb változatát, ezért minden visszajelzést szívesen fogadnak az lsb-test@linuxbase.org címen. A teszt az összeállítók szerint körülbelül 20 perc alatt fut le, és mindegy 20 MB-nyi szabad helyet igényel a merevlemezen, a fájlok innen tölthetőek le.

Linux Standard Base[LinuxToday] Elkészült a Linux szabványcsomagban, az LSB-ben (Linux Standard Base) szereplő fájl- és könyvtárelhelyezési előíráshoz, az FHS (Filesystem Hierarchy Standard) 2.2-es verziójához az LSB tesztcsomag, amellyel megvizsgálható, hogy egy Linux rendszer mennyire felel meg az FHS 2.2 fájl előírásainak. A tesztcsomag fejlesztői még a hónap vége előtt szeretnék kiadni a csomag újabb változatát, ezért minden visszajelzést szívesen fogadnak az lsb-test@linuxbase.org címen. A teszt az összeállítók szerint körülbelül 20 perc alatt fut le, és mindegy 20 MB-nyi szabad helyet igényel a merevlemezen, a fájlok innen tölthetőek le.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról