Szerző: roberto

2001. július 25. 22:04

LSB tesztcsomag a Filesystem Hierarchy Standard 2.2-höz

[LinuxToday] Elkészült a Linux szabványcsomagban, az LSB-ben (Linux Standard Base) szereplő fájl- és könyvtárelhelyezési előíráshoz, az FHS (Filesystem Hierarchy Standard) 2.2-es verziójához az LSB tesztcsomag, amellyel megvizsgálható, hogy egy Linux rendszer mennyire felel meg az FHS 2.2 fájl előírásainak. A tesztcsomag fejlesztői még a hónap vége előtt szeretnék kiadni a csomag újabb változatát, ezért minden visszajelzést szívesen fogadnak az lsb-test@linuxbase.org címen. A teszt az összeállítók szerint körülbelül 20 perc alatt fut le, és mindegy 20 MB-nyi szabad helyet igényel a merevlemezen, a fájlok innen tölthetőek le.

HIRDETÉS

Linux Standard Base[LinuxToday] Elkészült a Linux szabványcsomagban, az LSB-ben (Linux Standard Base) szereplő fájl- és könyvtárelhelyezési előíráshoz, az FHS (Filesystem Hierarchy Standard) 2.2-es verziójához az LSB tesztcsomag, amellyel megvizsgálható, hogy egy Linux rendszer mennyire felel meg az FHS 2.2 fájl előírásainak. A tesztcsomag fejlesztői még a hónap vége előtt szeretnék kiadni a csomag újabb változatát, ezért minden visszajelzést szívesen fogadnak az lsb-test@linuxbase.org címen. A teszt az összeállítók szerint körülbelül 20 perc alatt fut le, és mindegy 20 MB-nyi szabad helyet igényel a merevlemezen, a fájlok innen tölthetőek le.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 20:32

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.