Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 25. 12:22

A Commerce One és az Intel közösen segítik az ügyfeleket az elektronikus piacterek bevezetésében és működtetésében

[Mmd] Az

[Mmd] Az elektronikus piacterekkel foglalkozó Commerce One Inc. a globális menedzselt hosting szolgáltatásokban élen járó Intel Online Servicest választotta Managed Application Services nevű új szolgáltatásához.

A Commerce One Managed Application Services a Commerce One online vállalatközi kereskedelemre szolgáló elektronikus piacterekre tervezett megoldásait kombinálja az Intel Online Services hálózati, hardver- és operációsrendszer-támogatásával. A Commerce One az Intel Online Services AppChoice nevű menedzselt hosting-szolgáltatása által nyújtott rugalmasság kiaknázásával kívánja testre szabni hosting-szolgáltatásait a Commerce One ügyfelei számára.

A Commerce One Managed Application Servicest kifejezetten olyan vállalatok és ipari konzorciumok számára alakították ki, amelyek egyszerű vagy komplex e-piacokat kívánnak létrehozni. A Managed Application Services lecsökkenti az elektronikus piacterek létrehozásához szükséges időt, jobb piaci időzítést biztosít, és csökkenti a pótlólagos informatikai költségeket. A Commerce One és az Intel Online Services közti együttműködés a két cég kapcsolatának kiszélesítését jelenti.

Az Intel és a Commerce One 2000 októberében jelentette be széles körű együttműködését, amely üzleti tervezésre, megoldások fejlesztésére és megvalósítására, ügyfél-támogatási rendszerekre, az eladások és az értékesítési csatornák fejlesztésére, valamint a marketingre terjed ki.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról