Szerző: sammer

2001. július 22. 22:56

Kipróbálható publikus béta jelent meg a DarkSpace űrszimulátor játékból

[GameSpot] A Palestar hivatalosan is kiadta Battle Isle: DarkSpace nevű internetes

HIRDETÉS

[GameSpot] A Palestar hivatalosan is kiadta Battle Isle: DarkSpace nevű internetes játékra fejlesztett űrszimulátorának publikus kipróbálható béta változatát. Bárki letöltheti a kliens játékot, és csatlakozhat valamelyik szerverhez, vagy akár saját szervert is futtathat. További információkat a letölthető bétáról a Palestar hivatalos weboldalán találhatsz.


További képek

A DarkSpaceben a játékos a széles választékú űrhajók valamelyikével indulhat neki a különböző feladatok teljesítésének. Páldául a mérnöki gépész hajók növelhetik a védelmet, a szállító hajóknak az új bolygók meghódításánál lehet hasznukat venni, az apró megfigyelő hajók pedig nagyszerűen felhasználhatók az új területek felderítéséhez. A Palestar jelenleg kiadót keres mióta az Ubi Soft felvásárolta a Blue Byte-ot.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 19:47

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.