:

Szerző: sammer

2001. július 22. 22:26

Befejezték a Yuri's Revenge átvezető filmjeinek forgatását

[GameSpot] A Westwood bejelentette, hogy egy hetes munka után befejezték a Red Alert 2

[GameSpot] A Westwood bejelentette, hogy egy hetes munka után befejezték a Red Alert 2 hivatalos kiegészítő csomag Command & Conquer: Yuri's Revenge játékban szereplő összes átvezető filmnek a forgatását a Westwood stúdiójában. Az elkészült felvételek szerkesztése és utómunkái még július végéig folytatódni fognak.

Donny Miele producer a következőket mondta: "A Yuri's Revenge filmjeinek forgatása kicsit nagyobb kihívás volt, mint amit más játékokban csináltunk. Egy egész héten át filmeztünk, de azt is csak a kiváló színészeinknek köszönhettük, hogy időben be tudtuk fejezni a munkákat. Most jöhetnek a varázslatos utómunkálatok, ahol olyan feladatokat kell magoldanunk, mint például, hogy több színész egymással beszélgessen, mikor a valós felvételeken sohasem találkoztak."

A Yuri's Revenge számos új lehetőséggel egészíti ki az eredeti Red Alert 2 játékot, mint egy teljesen új oldal Yuri hadseregének, ami 13 új gyalogos egységet, és hat új épületet foglal magában. Lesz még négy új szövetséges egység és épületek, valamint a Szovjet oldalon is öt új egység és épületek állnak majd rendelkezésre. Természetesen új történet is tartozik a küldetéslemezhez, a Yuri's Revenge 14 új egyjátékos küldetést, 10 új szövetségesen játszható (cooperative) küldetést, 20 különálló pályát és új többjátékos módokat tartalmaz.


A Command & Conquer: Yuri's Revenge megjelenését október végére tervezik.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 09:06

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.