Szerző: sammer

2001. július 22. 22:26

Befejezték a Yuri's Revenge átvezető filmjeinek forgatását

[GameSpot] A Westwood bejelentette, hogy egy hetes munka után befejezték a Red Alert 2

HIRDETÉS

[GameSpot] A Westwood bejelentette, hogy egy hetes munka után befejezték a Red Alert 2 hivatalos kiegészítő csomag Command & Conquer: Yuri's Revenge játékban szereplő összes átvezető filmnek a forgatását a Westwood stúdiójában. Az elkészült felvételek szerkesztése és utómunkái még július végéig folytatódni fognak.

Donny Miele producer a következőket mondta: "A Yuri's Revenge filmjeinek forgatása kicsit nagyobb kihívás volt, mint amit más játékokban csináltunk. Egy egész héten át filmeztünk, de azt is csak a kiváló színészeinknek köszönhettük, hogy időben be tudtuk fejezni a munkákat. Most jöhetnek a varázslatos utómunkálatok, ahol olyan feladatokat kell magoldanunk, mint például, hogy több színész egymással beszélgessen, mikor a valós felvételeken sohasem találkoztak."

A Yuri's Revenge számos új lehetőséggel egészíti ki az eredeti Red Alert 2 játékot, mint egy teljesen új oldal Yuri hadseregének, ami 13 új gyalogos egységet, és hat új épületet foglal magában. Lesz még négy új szövetséges egység és épületek, valamint a Szovjet oldalon is öt új egység és épületek állnak majd rendelkezésre. Természetesen új történet is tartozik a küldetéslemezhez, a Yuri's Revenge 14 új egyjátékos küldetést, 10 új szövetségesen játszható (cooperative) küldetést, 20 különálló pályát és új többjátékos módokat tartalmaz.


A Command & Conquer: Yuri's Revenge megjelenését október végére tervezik.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 19:55

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.