Szerző: Vörös Péter

2000. április 6. 00:37

Március 28. óta több, mint 550.000-en töltötték le a BeOS 5-öt

Az ingyenes operációs rendszer változat egyelőre népszerűnek tűnik a Windows-alternatívát keresők körében: a Be ill. 18 partnerének Web-helyéről 550.000 letöltés történt egy hét alatt, a valódi szám akár jóval nagyobb is lehet, hiszen legalább további 39 download hely nem adott jelentést a letöltések pontos számáról. Az ugyan biztosnak látszik, hogy a Linux babérjaira nem törhet a korábbi Apple vezető, Jean-Louis Gassee által elindított Be, amely eredetileg audió és videó feldolgozásra kihegyezett op rendszernek indult - de az is biztos, hogy a felhasználók nagy része számára modern, egyszerű, erős és megbízható platformról van szó. Nagy kérdés természetesen a szoftver ill. driver-támogatás, ezekben még mindig nem túl erős a BeOS.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.