Szerző: Vörös Péter

2000. április 6. 00:36

60 napon belül megszületik a jogorvoslat a Microsoft ügyben

A tárgyalás ezzel kapcsolatban május 24-ére van kitűzve. Az amerikai Igazságügyi Minisztériumnak és az érintett államoknak

HIRDETÉS

A tárgyalás ezzel kapcsolatban május 24-ére van kitűzve. Az amerikai Igazságügyi Minisztériumnak és az érintett államoknak április 25-ig kell benyújtaniuk jogorvoslati javaslataikat, amire a Microsoftnak május 10-ig kell válaszolnia, a viszontválasznak május 17-ig meg kell születnie. A felgyorsított ügymenet a szakértők szerint egyértelműen arra utal, hogy Thomas Penfield Jackson bíró ítélete nem a cég feldarabolása lesz.
Jackson 60 napon meghozza ítéletét a jogorvoslattal kapcsolatban. Ezenkívül a bíró támogatni fogja azt a kérelmet, hogy az ügy várható fellebbezése közvetlenül a Legfelsőbb Bírósághoz kerül, ami több, mint egy évvel meggyorsíthatja a fellebbezési folyamatot.
A dolgok hirtelen felgyorsulását az okozhatta, hogy Jackson bíró hétfői döntése (miszerint a Microsoft megszegte az antitröszt törvényeket) eredményeként „kissé megingott" a Wall Street: a Nasdaq piac már a várható döntés hatására az egyik legnagyobb árfolyam-zuhanását szenvedte el, kedden pedig ennél is nagyobb eséssel zárt volna, de a nap végén némileg megszilárdult a helyzet.
Jackson bíró úgy döntött, hogy a félreértések elkerülése végett a megállapodási tárgyalások eredményeit közzé fogják tenni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 22:47

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.