:

Szerző: sammer

2001. július 19. 17:33

Mesterlemezre került az Eurofighter Typhoon

[GameSpot] A Take-Two Interactive bejelentette, hogy az Eurofighter Typhoon harci repülőgép szimulátora mesterlemezre került, és a hónap végre az üzletek polcain is megjelenik. Az Eurofighter Izlandon játszódik a XXI. században. A játékos Európa hat legjobb pilótája közül választhatja ki a karakterét, és vághat bele a több mint 100 küldetésbe, ahol természetesen mindegyiknek különböző célja lesz, kezdve a csapatos vadászattól a kísérő repülésekig. A játék 32 repülőtípust tartalmaz, köztük a MiG 29, az S-37 és a TU-22-es gépeket is, ahol mindegyik a hozzá való jelenlegi legfejlettebb technológiát tartalmazza. Az Eurofighter Typhoon támogat többjátékos lehetőséget nyolc szereplőig, ezen belül is többféle játékmódot, mint a deathmatch, "touch and go", "az égbolt királya", és hasonlók. Képek a játékból:

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 00:44

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.