Szerző: sammer

2001. július 19. 17:33

Mesterlemezre került az Eurofighter Typhoon

HIRDETÉS

[GameSpot] A Take-Two Interactive bejelentette, hogy az Eurofighter Typhoon harci repülőgép szimulátora mesterlemezre került, és a hónap végre az üzletek polcain is megjelenik. Az Eurofighter Izlandon játszódik a XXI. században. A játékos Európa hat legjobb pilótája közül választhatja ki a karakterét, és vághat bele a több mint 100 küldetésbe, ahol természetesen mindegyiknek különböző célja lesz, kezdve a csapatos vadászattól a kísérő repülésekig. A játék 32 repülőtípust tartalmaz, köztük a MiG 29, az S-37 és a TU-22-es gépeket is, ahol mindegyik a hozzá való jelenlegi legfejlettebb technológiát tartalmazza. Az Eurofighter Typhoon támogat többjátékos lehetőséget nyolc szereplőig, ezen belül is többféle játékmódot, mint a deathmatch, "touch and go", "az égbolt királya", és hasonlók. Képek a játékból:

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 02:16

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.