Szerző: sammer

2001. július 17. 03:19

Újabb Warcraft III egységről rántotta le a leplet a Blizzard

HIRDETÉS

[GameSpot] A Blizzard folytatja a milliók által várt Warcraft III játékában szereplő egységek bemutatását. Ezen a héten a Blizzard a "Grunt"-ot mutatta be, aki egy alacsony támadási erővel rendelkező egyszerű ork harcos, és már feltűnt a Warcraft játékok előző részeiben is. Természetesen az előző Grunttól eltérően az új változat teljesen poligonokból felépülő karakter lesz, aki így részt tud venni abban a 3D-ben felépített világban, ami a Warcraft III alapja lesz.
A játékos több választható oldalon szállhat be a küzdelembe, mindenhol a sajátos kidolgozott, a fajra vonatkozó szociális felépítéssel, egységekkel és történeti szállal.


További képek a játékból

A Warcraft III megjelenését 2001 végére tervezik. további információkért keresd fel a magyar nemhivatalos Warcraft III oldalt!

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 15:33

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.