Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 16. 10:57

A Steinberg AMD processzorokra optimalizálja profeszionális audiofeldolgozó alkalmazásait

Az AMD ma bejelentette, hogy a német Steinberg Media Technologies AG az Athlon processzorra optimalizálja professzionális audiofeldolgozó szoftvereit.

Az első Steinberg szoftver, amely kihasználja az AMD processzorok előnyeit, a júniusban megjelent Cubase VST 5.0 R5. A többi Athlon-optimalizált Steinberg szoftver megjelenése az év további részében várható. A két vállalat célja, hogy a Steinberg összes professzionális audiofeldolgozó alkalmazása tökéletesen fusson az AMD processzorokon.

Az AMD és a Steinberg bejelentése szerint az optimalizált programok megjelenése csak az első lépés a két cég közötti együttműködésben. A vállalatok ugyanis a jövőben az értékesítés és a marketing területén is együtt szeretnének működni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.