Szerző: sammer

2001. július 16. 04:27

Új képek jelentek meg a Need for Speed: Motor City Online hálózati játékra fejlesztett autóversenyből

A Need for Speed sikerszéria legújabb készülő változatából, a Motor City Online-ból jelent meg néhány nagyon látványos új screenshot. Aki megnézi ezeket a képeket, annak egyből beugrik a Need for Speed III-ban bevezetett , és az NFS IV: High Stakes-ben, illetve a NFS: Porsche Unleashed játékokban is tapasztalt egyedülálló feeling (feltéve, hogy játszott az említett játékok valamelyikével).


További képek a galériában

Az Electronic Arts gondozásában készülő Motor City Online az első kifejezetten hálózati játékra tervezett autóverseny lesz, amiben az előző részekben megszokott módon az élvezetes vezetéssel összekötve az autó viszonylag élethű mozgása, és kompromisszumos rongálódása is helyet kap. A játékban szerepelni fognak az amerikai autós kultúra dicső éveinek példányai, a harmincas évektől kezdve egészen a hetvenes évek autócsodáiig. Lehetőség lesz a járművek vásárlására, az alkatrészek kereskedésére, saját garázs felállítására, őreg járgányok tuningolására, más versenyzők kihívására hivatalosan a szabályok szerint vagy csak a környező utakon a szórakozás kedvéért, és természetesen totálkárossá zúzhatjuk saját, vagy akár az ellenfelünk autóját is. A NFS: Motor City Online ebben az évben fog megjelenni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról