Szerző: sammer

2001. július 12. 04:45

Diablo visszatért és visszakövetelte az őt megillető trónt a legfrissebb játékeladási listán

A múlt héten számos új játék érkezett, és ennek következtében hasonló mennyiségű játék hagyta el a legújabb top10 játék eladási listát. Ahogy az várható volt, a Blizzard által készített Diablo II kiegészítő lemez, a Lord of Destruction megjelenése után azonnal átvette a vezető szerepet az eddig élen álló Half-Life: Blue Shift játéktól, ami azonnal el is tűnt a top10-es listáról. Második helyet az Funcom által készített Anarchy Online nevű többjátékos módra fejlesztett szerepjáték szerezte meg, ami igen szép teljesítmény tekintve, hogy az aktuális héten jelent meg.

A többi, már szokásosnak nevezhető szereplő továbbra is nyugodtan, kisebb pozícióváltásokkal őrzi a helyét a június 24. és 30. közötti időszakra vonatkozó top10-ben:

  1. Diablo II: Lord of Destruction / Vivendi Universal Publishing
  2. Anarchy Online / Funcom
  3. The Sims / Electronic Arts
  4. The Sims: House Party / Electronic Arts
  5. Baldur's Gate II: Throne of Bhaal / Interplay
  6. RollerCoaster Tycoon / Infogrames
  7. Diablo II / Vivendi Universal
  8. The Sims: Livin' Large / Electronic Arts
  9. Emperor: Battle for Dune / Electronic Arts
  10. Black & White / Electronic Arts

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

6

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.