Szerző: jimi

2001. július 12. 00:38

Megjelent a legújabb Java szakácskönyv

HIRDETÉS

Java CookBook[Oreilly.com] Megjelent Ian Darwin Java szakácskönyve (Java Cookbook), ami tele van rövid, jól használható és/vagy trükkös kódrészletekkel. Ezeket a Java fejlesztők nagyon könnyen építhetik be saját programjaikba. A könyvben 882 olalon keresztül tanulmányozhatjuk a száz kipróbált és működő programrészletet, amelyekhez természetesen a megfelelő magyarázat sem maradhat el.

A könyv hasonlít a népszerű Perl Cookbook című könyvhöz, a felépítése is követi azt. A cél az volt, hogy a szakácskönyv átfogó megoldásokat szállítson a problémák széles skálájára, emelett praktikus példákat hoz a szervletekre.

A könyv tartalomjegyzéke az alábbi címen érhető el:

http://www.oreilly.com/catalog/javacook/toc.html

A következő helyen egy bemutató fejezetet találunk a Java webszerverről:

http://www.oreilly.com/catalog/javacook/chapter/ch18.html

Amennyiben több információt szeretne kapni a könyvről, az alábbi címen megtalálja:

http://www.oreilly.com/catalog/javacook

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 20:16

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.