Szerző: sammer

2001. július 7. 06:19

Újabb Max Payne videó került ki a 3D Realms és a Remedy stúdiójából

HIRDETÉS

A nagyon sokáig, közel négy évig zárt ajtók mögött készített Max Payne-ből az utóbbi időben egyre több multimédiás anyag próbált hatás gyakorolni a stílus rajongóinak Mátrixra hangolt érzékszerveire a játékból készült képekkel, és a rendkívül látványosra vágott videókkal. A folytatás nem marad el, a Take-Two Interactive német oldalára felkerült néhány új screenshot a 3D Realms és a Remedy által fejlesztett külső nézetű akciójátékból. Az új képeken a játék nagyszerű részletességgel felépített környezetét, és néhány akciódús jelenetet örökítettek meg. Továbbá megjelent egy új videó is, amiben a főhős Max lövöldözve rohan végig egy zsúfolt garázsparkolóban.

George Broussard, a 3D Realms tulajdonosa szerint a Max Payne mostmár bármikor elkészülhet, ami után már csak az alapos tesztelés lesz hátra, amikor megpróbálják megkeresni a játék összes hibáját, és kijavítani azokat a kiadási változat mesterlemezre írása előtt. A jelenlegi tervek szerint a Max Payne megjelenését július végére várhatjuk.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 18:39

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.