Szerző: sammer

2001. július 7. 06:19

Újabb Max Payne videó került ki a 3D Realms és a Remedy stúdiójából

A nagyon sokáig, közel négy évig zárt ajtók mögött készített Max Payne-ből az utóbbi időben egyre több multimédiás anyag próbált hatás gyakorolni a stílus rajongóinak Mátrixra hangolt érzékszerveire a játékból készült képekkel, és a rendkívül látványosra vágott videókkal. A folytatás nem marad el, a Take-Two Interactive német oldalára felkerült néhány új screenshot a 3D Realms és a Remedy által fejlesztett külső nézetű akciójátékból. Az új képeken a játék nagyszerű részletességgel felépített környezetét, és néhány akciódús jelenetet örökítettek meg. Továbbá megjelent egy új videó is, amiben a főhős Max lövöldözve rohan végig egy zsúfolt garázsparkolóban.

George Broussard, a 3D Realms tulajdonosa szerint a Max Payne mostmár bármikor elkészülhet, ami után már csak az alapos tesztelés lesz hátra, amikor megpróbálják megkeresni a játék összes hibáját, és kijavítani azokat a kiadási változat mesterlemezre írása előtt. A jelenlegi tervek szerint a Max Payne megjelenését július végére várhatjuk.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról