Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Új .Net van születőben?

roberto, 2001. július 06. 12:05
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[ZDNet] A ZDNet információi szerint a GNOME-mal és a GNOME-os programok írásával, javításával, illetve különféle disztribúciókra való összeállításával foglalkozó bostoni cég, a Ximian hétfőn fogja bejelenteni a Mono nevű projektjét, amelynek célja, hogy versenyezzen a Microsoft.Net -tel.

Ximian[ZDNet] A ZDNet információi szerint a GNOME-mal és a GNOME-os programok írásával, javításával, illetve különféle disztribúciókra való összeállításával foglalkozó bostoni cég, a Ximian hétfőn fogja bejelenteni a "Mono" nevű projektjét, amelynek célja, hogy versenyezzen a Microsoft.Net-tel.

Ha a Ximian e lépése sikeres lesz, az növelheti a Microsoft.Net szoftverszolgáltatási stratégiájának a sikerét, miközben aláaknázza a Microsoft szoftverek feletti kontrollját. Egyes elemzők azonban arra figyelmeztetnek, hogy a .Net meglehetősen éretlen technológia még, és a klónozására irányuló kísérletek valószínűleg még kevésbé lesznek érettek. Hétfőn -- ha tényleg bejelent ilyesmit a Ximian -- mindannyian többet fogunk tudni.