Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 6. 10:20

A Microsoft Office XP nem működik megfelelően a régi Cyrix processzorokon

HIRDETÉS

[Guardian] A Microsoft ugyan Pentium osztályú processzort irányoz elő az Office XP irodai alkalmazáscsomagjának futtatásához, egyes Pentium osztályú processzorok azonban úgy tűnik, mégis kompatibilisabbak másoknál...

A jelek szerint ugyanis az Office XP nem működik megfelelően a Cyrix processzorain. A Microsoft szerint az Office XP és Windows Me szoftverekre ugyanolyan hardverkövetelmények vonatkoznak, és a Windows Me támogatási oldalán valóban ott a szöveg:

"When you try to install Windows Millennium Edition (Me) on a computer that is using a Cyrix central processing unit (CPU), Setup may be unable to finish ", azaz a telepítés nem minden esetben fut le Cyrix processzoros rendszeren.

A problémás chipek:

  • CX486 DRx2-20/40
  • CX486 DRx2-25/50
  • Cyrix 6x86MX/MII PR233
  • Cyrix 6x86MX/MII PR300
  • Cyrix MII 433
  • Cyrix MII 333
  • Media Gx Enhanced (266)
A Microsoft azt javasolja, hogy akinél a probléma jelentkezik, vásároljon egy Penium processzort.

A Centaur által tervezett VIA Cyrix III és C3 processzorokat nem érinti a hiba!

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 01:27

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.