Szerző: Bodnár Ádám

2001. július 5. 17:07

A Siemens az ázsiai mobilpiac második helyére tör

[Siemens] A Siemens Information and Communication Mobile Csoportjának (IC Mobile) tervei szerint nagyobb jelenlétet szereznek majd az ázsiai piacon, s középtávú tervük, hogy az ázsiai mobilkommunikációs eszközök piacán második helyet szerezzék meg.

Tegnapi, pekingi nyilatkozatában Lothar Pauly, az IC Mobile elnökségének tagja továbbá bejelentette: hogy a mobil rádiókommunikációs eszközök gyorsan fejlődő ázsiai piacának megfeleljen, a Siemens közel 60 millió dolláros befektetéssel sanghaji, mobilkészülékeket gyártó egységének kapacitását tízről tizennégymillió darabra emeli.

A K+F területen a Siemens IC Mobile közel 250 millió dollárt tervez befektetni, a három, újonnan megalapított ún. Kompetencia-centrum 2003-ig tervezett kibővítésével. Ez 320 új, magasan kvalifikált munkaerőt igénylő állást teremt majd Szingapúrban, Sanghajban és Pekingben.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról