Szerző: zsozso

2000. április 5. 14:39

HP 7200i CD Writer

Helló! Hp 7200i CD Writer. Havonta kellett tisztítani vinni, maximum 3 hónapot bírt ki problémamentesen, azt is mechanika csere után. A gondos tervezőmérnökök sok szép lyukkal látták el, hogy a por gondtalanul áramoljon benne a ventillátorok szívóhatásaként. Csupán azt az alapvető körülményt hagyták figyelmen kívül, hogy a CD írás - mint az közismert - pormentes környezetet igényel. Az egyik hibabejelentéskor, a HP márkaszervízben nem tudták, hogy az ADAPTEC DirectCD is hozzáadott szoftver (a gyári gépkönyv tartalmazza), büszkén ráírták a bejelentő lapra, hogy az ADAPTEC EASY CD Creator a hozzáadott szoftver. A garancia letelt a készülék a szemétdombon végezte, sok-sok rontott CD-vel együtt.  Köszönettel:KR

Helló! Hp 7200i CD Writer. Havonta kellett tisztítani vinni, maximum 3 hónapot bírt ki problémamentesen, azt is mechanika csere után. A gondos tervezőmérnökök sok szép lyukkal látták el, hogy a por gondtalanul áramoljon benne a ventillátorok szívóhatásaként. Csupán azt az alapvető körülményt hagyták figyelmen kívül, hogy a CD írás - mint az közismert - pormentes környezetet igényel. Az egyik hibabejelentéskor, a HP márkaszervízben nem tudták, hogy az ADAPTEC DirectCD is hozzáadott szoftver (a gyári gépkönyv tartalmazza), büszkén ráírták a bejelentő lapra, hogy az ADAPTEC EASY CD Creator a hozzáadott szoftver. A garancia letelt a készülék a szemétdombon végezte, sok-sok rontott CD-vel együtt.
 Köszönettel:KR


Az eggyel lejjebb olvasható cikkben reagálok.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.