:

Szerző: Vörös Péter

2001. június 28. 12:36

A Macromedia profitfigyelmeztetést jelentett be

[CNET, Reuters] A Macromedia tegnap bejelentette, hogy a június 30-ával záruló, első pénzügyi negyedévét várhatóan veszteséggel fogják zárni. A cég részvényenként 15-20 centes pro forma veszteségre számít. A First Call által reprezentált elemzők várakozása részvényenként 13 cent volt. A San Francisco-i központú cég negyedéves forgalma várhatóan 85-90 millió $ lesz. Az eredmények végleges bejelentése július 19-én lesz.

Rob Burgess, a Macromedia elnök-vezérigazgatója egy közleményben elmondta, hogy "bár termékeink továbbra is piacvezető pozícióban vannak, a Web fejlesztési piac az egy évvel ezelőtti szinthez képest 20-30%-kal esett vissza ... változatlanul nagyon bízunk hosszú távú termékstratégiánkban és agresszív lépéseket fogunk megtenni annak érdekében, hogy csökkentsük termékeinket és újra nyereségessé tegyük a céget".

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 14:08

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.