Szerző: Vörös Péter

2001. június 28. 12:36

A Macromedia profitfigyelmeztetést jelentett be

HIRDETÉS

[CNET, Reuters] A Macromedia tegnap bejelentette, hogy a június 30-ával záruló, első pénzügyi negyedévét várhatóan veszteséggel fogják zárni. A cég részvényenként 15-20 centes pro forma veszteségre számít. A First Call által reprezentált elemzők várakozása részvényenként 13 cent volt. A San Francisco-i központú cég negyedéves forgalma várhatóan 85-90 millió $ lesz. Az eredmények végleges bejelentése július 19-én lesz.

Rob Burgess, a Macromedia elnök-vezérigazgatója egy közleményben elmondta, hogy "bár termékeink továbbra is piacvezető pozícióban vannak, a Web fejlesztési piac az egy évvel ezelőtti szinthez képest 20-30%-kal esett vissza ... változatlanul nagyon bízunk hosszú távú termékstratégiánkban és agresszív lépéseket fogunk megtenni annak érdekében, hogy csökkentsük termékeinket és újra nyereségessé tegyük a céget".

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 23:20

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.