Szerző: Bodnár Ádám

2001. június 26. 12:10

Hitelkártya méretű merevlemezmeghajtót mutat be a CMS Products

A CMS Peripherals a ma megnyíló PC Expo (TechXY NY) kiállításon mutatja be Type II PC-card merevlemezét, amely a Fire & Forget névre hallgat. A lemez kapacitása 2 GByte.

A hitelkártya-méretű merevlemeznek mindössze egy egyszerű PC-card foglalatra van szüksége a működéshez. Az egység legfeljebb 20 MByte/sec sebességgel képes adatok átvitelére, az átlagos elérési ideje pedig 15 ms. A Fire & Forget meghajtó tömege kevesebb, mint 60 gramm.


A CMS Fire & Forget merevlemez

A meghajtó elég gyors audio- vagy videoállományok kezelésére is, és segítségével a PDA tulajdonosok olyan képességekkel ruházhatják fel készüléküket, amelyeket eddig csak a nagyobb és jóval drágább notebookok segítségével lehetett elérni.

A CMS Fire & Forget meghajtója Windows 95B/98/Me/2000 és Windows CE (Windows for Pocket PC) operációs rendszerekkel kompatibilis.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról