:

Szerző: roberto

2001. június 20. 23:08

Megjelent az X MultiMedia System 1.2.5-ös verziója

[LinuxPR] Az XMMS körüli fél évnél is hosszabb csend után az elmúlt napon beindultak az események: tegnap a 4Front Technologies RealAudio plugint adott ki a lejátszóhoz, ma pedig az XMMS fejlesztőcsapatával közösen bejelentették az XMMS 1.2.5-ös verzióját. A kisebb stabilitásnövelő javítások és a memórialyukak betömködése mellett javítottak a lokalizációs lehetőségeken, a Vorbis pluginben a hibajavításokon kívül végre megjelent a fájlinformációs dialógusablak, az ID3 1.1-es verzióját is támogatja ezentúl az XMMS, több BSD-specifikus fejlesztés történt (pl. OpenBSD CDAudio, FreeBSD-s lejátszás javítása), apróbb változások történtek a lejátszási lista ablakának a kezelésében, man-oldalak készültek... A friss verzió az XMMS weblapjáról tölthető le forráskódban és bináris formában egyaránt.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 10:13

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.