Szerző: Vörös Péter

2001. június 22. 03:41

Továbbra is a yahoo.co.jp a legnépszerűbb webhely Japánban

[AsiaBizTech] A Nikkei Business Publications kutatási osztályának felmérése szerint a yahoo.co.jp továbbra is a leglátogatottabb webhely a munkahelyi internetezők körében, annak ellenére, hogy látogatottsága 7,7%-kal 62,5%-ra csökkent áprilisban. A második helyen a microsoft.com állt, a harmadik a geocities.co.jp, míg a negyedik a msn.co.jp volt.

Az otthoni internetezők között szintén a yahoo.co.jp volt a legnépszerűbb, látogatottsága 70% fölé nőtt. Az első öt helyezett között a geocities.co.jp leszorította a negyedik helyről a biglobe.ne.jp-t.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 31. 10:14

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!