Szerző: Vörös Péter

2001. június 22. 01:23

Flextronics-3Com outsourcing megállapodás

[EB News] A 3Com bejelentette, hogy outsourcing megállapodást kötött a Flextronics-szal a nagy volumenű szerver, asztali és mobil kapcsolási termékekkel kapcsolatban. Bruce Claflin, a 3Com elnök-vezérigazgatója úgy nyilatkozott, hogy "azáltal, hogy hagyjuk, hogy a Flextronics csinálja azt, amiben ők a legjobbak, a 3Com is arra összpontosíthat, amiben mi vagyunk a legjobbak".

Michael Marks, a Flextronics elnök-vezérigazgatója szerint az elmúlt évek során egyre bővült a kapcsolat a két cég között. "A mostani a logikus következő lépés az együttműködésben és jó példája annak, hogy az outsourcing trend folytatódik."

A mostani gyártási outsourcing bejelentés és az alacsonyabb foglalkoztatás fényében érthető lépés az, hogy a 3Com el kívánja adni a marlborough-i gyárát, és a gyár értékesítése után bérbe adja a területet.

Egyes 3Com alkalmazottak, főként a CommWorks üzletágból, amely jelenleg Mount Prospectben (Illinois) található, át fognak költözni a cég Rolling Meadows-i (Illinois) gyárába, mivel a cég el kívánja adni a Mount Prospect-i gyárat.

A 3Com azt is bejelentette, hogy el kívánják adni a Santa Clara-i (Kalifornia) központ egy részét is. A szingapúri létesítmény lesz a 3Com ázsiai/csendes-óceáni regionális disztribúciós központja, és itt lesz a cég szingapúri és dél-kelet-ázsiai regionális értékesítési menedzsmentje, IT központja, képzési, ügyfélszolgálati és támogatási részlege is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról