:

Szerző: Barna József

2001. június 20. 20:18

SuSE Linux 7.2: június végétől magyar nyelven

[SuSE Magyarország] Ma a SuSE Linux magyarországi irodája bejelentette a SuSE Linux 7.2 magyar kiadásának június végén történő megjelenését. A SuSE legújabb verziója a szerverek és a munkaállomások számára is számos kényelmi és teljesítménybeli újítással szolgál. Kiemelendő az újítások közül a továbbfejlesztett biztonságtechnika és a kiterjedt multimédia-támogatás. A SuSE Linux 7.2 folytatja a 7.1 magyar kiadásának hagyományát, és továbbra is meg szeretné tartani a "magyar Linux" címet.

A dobozban hét CD található, amelyen a több mint 2000 alkalmazás és azok forráskódja mellett számos kereskedelmi alkalmazás próbaverziója is fellelhető. Öt könyv, több mint ezer oldalon keresztül tárgyalja a telepítés, a beállítások, a főbb alkalmazások, a hálózati beállítások témáit, valamint referenciaként szolgál. A grafikus alkalmazások nagy része magyar nyelven szól a felhasználóhoz, a 90 napos ingyenes telepítési segítséget szintén magyarul vehetik igénybe a regisztrált felhasználók emailen, faxon, weben vagy telefonon keresztül. A SuSE Linux 7.2 magyar kiadásának javasolt bruttó végfelhasználói ára 19.900 Ft, kapható a SuSE hivatalos disztribútorainál és viszonteladóinál. A teljes sajtóközlemény itt olvasható.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 23:46

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.