:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. június 19. 12:45

Szervizszolgáltatások megrendelése a Compaqtól - mostantól online!

[Mmd] A Compaq Computer Magyarország Kft. szervizigények bejelentésére mostantól a www.compaq.hu/weblog oldalon is lehetőséget nyújt, megadva ezzel a lehetőséget felhasználóinak, hogy a nap bármely szakában támogatást kérhessenek Compaq gépeik szervizeléséhez.

A Compaq ezen új online szolgáltatása ma nem csupán korszerű és kényelmes, de lényegesen felgyorsítja a segítségnyújtás folyamatát is: a bejelentés sikeres átvételét követően a megrendelő egy visszaigazolást kap e-mailen, mely tartalmazza a bejelentés azonosító számát, ezt követően 4 órán belül, telefonon keresik fel szakembereink az ügyfelet.

A weboldal továbbá fontos információforrás is a bejelentő ügyfél számára, hiszen a szervizfolyamat ugyanitt nyomon követhető. A program már sikeresen működik Európa számos országában és mostantól hazai felhasználók számára is hozzáférhető.

"Ez a kezdeményezés jól mutatja a Compaq elkötelezettségét olyan innovatív szolgáltatások biztosításához, amelyek gyors és hatékony megoldásokkal segítik a Compaq felhasználók mindennapi munkáját" - nyilatkozta Szabó István a Compaq szerviz delivery managere.

Az ügyfelek további kérdéseiket Compaq termékeket, megoldásokat illetően a cég www.compaq.hu/support/ask/ oldalán tehetik fel, és a kérdéseket a rendszer automatikusan megválaszolja (angol nyelven).

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 21:58

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.