:

Szerző: Koi Tamás

2024. július 9. 13:03

Megállt a sosem volt X-eXodus

Elon Musk nem tette padlóra a Twitterből lett X-et, legalábbis ha lehet hinni a közösségi szolgáltatás által frissen közzétett ügyfélszám-statisztikáknak.

Nemrég volt hír, hogy a múlt hét végén egyévessé vált Threads-t havonta több mint 175 millióan használják, a bevallottan az ex-Twitter X leváltására létrehozott platform megjelenése azonban nem különösebben rengette meg a Musk-birodalomhoz tartozó közösségi szolgáltatást.

x_251mln

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Bár Elon Musk megjelenését követően számtalan szakértő vizionált exodust az X-et illetően, a közösségi szolgáltatásnak igazából még több ügyfele is lett, a Financial Times által leközölt, frissen közzétett statisztikák szerint.

Ez alapján az X-nek ma naponta átlagosan mintegy 250 millió felhasználója van, ami mindössze 1,6%-kal több, mint egy évvel korábban, azaz ha exodus nem is volt, a bázis növekedése mindenképpen megállt.

Via Financial Times  via The Verge.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról