Szerző: Koi Tamás

2024. május 29. 13:30

Végre igazi alapművek érkeztek a Vision Pro-ra

Az Apple Vision Pro headsetjét talán leggyakrabban ért kritika az ára mellett, hogy alig van rá értelmezhető alkalmazás. Ennek most vége.

Az Apple Vision Pro headsetje állítólag nem fogy túl jól manapság, melynek egyik elsődleges oka a 3500 dolláros ár mellett, hogy egyszerűen nincs mire használni a kütyüt, a szoftverfelhozatalban nincsenek ott azok az angol kifejezéssel élve killer appok, melyek meghozzák egy vevő kedvét ahhoz, hogy az említett 3500 dollárt az Apple-nek adja.

00:30
 

Job Simulator I Apple Vision Pro Trailer

Még több videó

Az ínséges időknek azonban vége, hiszen a Google tulajdonában lévő Owlchemy Labs jóvoltából mostantól két VR-klasszikus, a Job Simulator és a Vacation Simulator is elérhetővé vált a Vision Pro alkalmazás-piacterén.

00:30
 

Vacation Simulator I Apple Vision Pro Trailer

Még több videó

Az appok műfaja voltaképpen VR-játék, az egyikben dolgozni kell, illetve mindenféle munkahelyi kihívásoknak megfelelni (pl. kávéfőzés), a másikban pedig nos,... vakációzni.

A két játék egyébként eredetileg 2016-ban és 2019-ben jelent meg és többek között PlayStation VR-en és az Oculus szemüvegein is fut - a Vision Pro változat 20 dollárba (Job Simulator) és 30 dollárba (Vacation Simulator) kerül.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról