Szerző: Koi Tamás

2024. május 27. 14:00

Mostantól arra is rá lehet keresni a YouTube Musicon, hogy pam-pam-ri-ti-ti-pam-pam

Új képességekkel egészül ki a napokban a YouTube Music keresője Androidon.

Előfordult már veled, hogy nem jutott eszedbe egy számnak sem a szövege sem a címe, de a dallamát képtelen voltál kiverni a fejedből? A YouTube Music keresője - egyelőre csak Androidon - mostantól így is segít megtalálni az eredeti zeneszámot.

yt_music

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

A zenestreaming app, illetve felület keresője a napokban új funkcióval egészül ki, mely a szokásos mikrofon ikon mellett lévő hanghullám ikonnal hívható elő: ezzel egy teljesen egyedi keresőfelület nyílik meg, mely arra buzdít, hogy a felhasználó fütyülje, énekelje vagy dúdolja el, netán valamilyen hangszeren játssza be az általa keresett zeneszám egy részletét.

Az új keresőfunkció mögött természetesen mesterséges intelligencia dolgozik, állítólag meglehetősen gyorsan és hatékonyan. A Google számára egyébként nem teljesen új a terület, a Google Keresőnek például már több éve lehet dúdolgatni, a YouTube appba pedig tavaly októberbe került be a funkció.

Via 9to5google.

 

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.