Szerző: Koi Tamás

2024. május 22. 12:54

Bukarestben nyitott új fejlesztőstúdiót az Amazon Games

Tovább erősíti jelenlétét a videojáték-szegmensben az Amazon, melynek játékfejlesztő-részlege, az Amazon Games a héten új stúdiót nyitott a román fővárosban.

Bukarestben nyitotta meg ötödik, egyben első európai játékfejlesztő-stúdióját az Amazon videojáték-fejlesztő részlege, az Amazon Games.

Az MTI idézi az economedia.ro riportját, mely szerint a román fővárosban található új stúdióban webfejlesztők, webdizájnerek, számítógépes grafikusok és mozdulattervezők fognak dolgozni - hogy pontosan hányan, az nem derült ki a vállalat bejelentéséből.

amazon_games

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

A részleget az Ubisoft Bukarest korábbi vezetője, Cristian Pana irányítja majd, aki többek között olyan játékok és franchise-ok fejlesztésében működött közre, mint a The Crew, a Far Cry vagy az Avatar.

Eközben a Gameloft játékfejlesztő bejelentette, hogy bezárja kolozsvári stúdióját, ami 130 alkalmazott elbocsátásával jár. A kiadó bukaresti irodáját az intézkedés nem érinti.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról