Szerző: Koi Tamás

2024. május 13. 14:24

Ennyire jó Windows 95 reklámot nem láttál még

Az Eurovíziós dalfesztiválon megint nagyot alakítottak a finnek, akik ezúttal Win95mant juttatták a fináléba.

Óriási médiahack ez az Eurovíziós dalfesztivál, hiszen évről-évre sikerült elérniük a szervezőknek, hogy úgy beszéljen fél Európa az ottani performanszokról, hogy a lényeg, vagyis a zene voltaképpen teljesen háttérbe szorul.

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x)

Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x) Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

Itt van például a finnek delegáltja, Teemu Keisteri, aki Windows95man művésznéven lép fel 2013 óta, legújabb szerzeménye, a No Rules! pedig februárban úgy győzött le mindenkit a finn közszolgálati tévé, az Yle dalversenyén, hogy a zsűri szavazata alapján tökutolsó lett, a közönség azonban kiszavazta a világűrbe. 

A hétvégi döntőben aztán nem sikerült megismételni ezt a bravúrt, ki tudja, talán azért, mert a telefonon keresztül voksoló országokban élők úgy vélték, mégsem lenne helyénvaló, ha pont a Linux hazájából egy Windows95man nevű énekes győzedelmeskedne.

03:23
 

Windows95man - No Rules! (LIVE) | Finland

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról